Amstel Spiegel

De architectuur combineert de omgeving perfect met de hoge gevels en ruime raampartijen. De appartementen worden deels casco opgeleverd en hebben o.a. vloerverwarming, video intercom en een kwaliteitskeuken geleverd door Leicht met Miele inbouwapparatuur. De badkamers zijn van hoog niveau. Sanitair van Villeroy & Boch, Grohe kranen en tegelwerk van Mosa.

 

De dubbele benedenwoningen hebben een groot terras en een tuin. De topappartementen beschikken over een uniek riant dakterras van ruim 60 m². De liften geven toegang tot alle woningen. Ieder appartement heeft een aparte berging die vanuit de parkeergarage te bereiken is. Er is ook een mogelijkheid om een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage aan te kopen. In alle woningen zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De ruime tuinen, grote terrassen en de riante dakterrassen zorgen voor een heerlijk en luxe buitengevoel.

 

Zonnepanelen zorgen voor elektriciteit dat gebruikt wordt voor de algemene elektrische voorzieningen in het complex.

Omgeving

Amstelspiegel is gelegen binnen de Ring naast het Amstelstation en aan de rivier de Amstel. Het is een nieuwe buurt in Amsterdam. Er zijn gezellige restaurants zoals: Thuis aan de Amstel, Restaurant George, scholen, kinderopvang, winkels, hotels en een Stadshaven Amstelkwartier waar eventueel plaats is voor uw boot.

De gebouwen laten de diversiteit goed zien, betaalbare starters- en studentenwoningen, collectieve zelfbouwcomplexen, maar ook ruime luxe herenhuizen.

In Park Somerlust kun je gezellig joggen, wandelen en daarna genieten van een drankje op het terras van het naastgelegen café restaurant. Dit is genieten, hier ligt de Amstel letterlijk aan je voeten.

Ligging

Welnastraat 408 – 410
Nu de eerste woningen in het Amstelkwartier ruim 3 jaar geleden zijn opgeleverd, begint zich de contour van de nieuwe stadswijk aan de Amstel af te tekenen. Een gemengde buurt, uniek door haar ligging aan het water met de nabijheid van het centrum enerzijds en het groen van de Amsteloever anderzijds.

Bereikbaarheid

Het Amstelkwartier is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij het nabijgelegen metrostation Spaklerweg (drie minuten lopen) en treinstation Amsterdam Amstel (tien minuten lopen). Binnen tien minuten fietsen sta je in Zuid, Oost of in het centrum. Daarnaast ben je met de auto met twee minuten rijden op de A10.

Samenvatting: Je vindt op steenworp afstand: winkels, restaurants, horeca, evenementen, en diverse sportvoorzieningen. Kortom, wonen op een unieke locatie in de stad!